loading.gif
mobile-banner-bg

‘’ Bu Çalışma Programımız, Sadece Bir Başlangıçtır’’

‘’ Bu Çalışma Programımız, Sadece Bir Başlangıçtır’’
27 Mayıs 2024 - Pazartesi

Bahçelievler'de "Empati İstanbul Bahçelievler" programı, gerçekleşti. İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, ‘’ Bu çalışma programımız, sadece bir başlangıçtır. Her an, her daim milletimizin yanında olma sözümüzü yerine getirerek, sorunlara çözüm bulma gayreti içinde olacağız.’’ dedi.

AK Parti İstanbul Teşkilatı ‘Empati İstanbul’ programları kapsamında Bahçelievler’de program gerçekleştirdi. Programa İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul Milletvekillerimiz, İl Başkan Yardımcılarımız ve teşkilat mensuplarımız katıldı. 

‘’ BU ÇALIŞMA PROGRAMIMIZ, SADECE BİR BAŞLANGIÇTIR’’

‘Empati İstanbul Bahçelievler’ programında konuşan İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, ‘’ Bu çalışma programımız, sadece bir başlangıçtır. Her an, her daim milletimizin yanında olma sözümüzü yerine getirerek, sorunlara çözüm bulma gayreti içinde olacağız. Tüm vekillerimizle birlikte, sahada olmaya ve halkımızla birebir temas kurarak onların isteklerini dinlemeye devam ediyoruz.’’ dedi.

Programa katılan milletvekillerimiz de konuşmalarında empati ve toplumsal dayanışmanın altını çizdiler. 

Benzer etkinliklerin İstanbul’un tüm ilçe ve sokaklarında devam edeceğini belirten İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, "Empati İstanbul" programlarının devam edeceğini ve toplumun her kesimiyle daha sık bir araya geleceklerini ifade etti.