loading.gif
mobile-banner-bg

“Aday ve Proje Tanıtım Toplantısı” ilçemizin seçim nabzını adeta değiştirdi.

...
27 Şubat 2024 - Salı

Çekmeköy sakinlerinin kalbine giren AK Parti Çekmeköy Teşkilatı haftasonu gerçekleştirilen “Aday ve Proje Tanıtım Toplantısı” ile ilçemizin seçim nabzını adeta değiştirdi.

Yüreklerindeki muhabbetle, bugüne kadar kazandırılan projelerle, emekleriyle, alınlarındaki terle, geceli gündüzlü çalışmayla Çekmeköy sakinlerinin kalbine giren AK Parti Çekmeköy Teşkilatı haftasonu gerçekleştirilen “Aday ve Proje Tanıtım Toplantısı” ile ilçemizin seçim nabzını adeta değiştirdi.

Hayatın her alanında; halkın önceliklerini kendi merkezleri kabül edecek bir yönetim anlayışıyla Çekmeköy’e hizmet ettiklerini ifade eden AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Av. Akın İlhan; “Çekmeköy’de Odak Sensin sloganıyla başlatılan bu yeni yolculukta, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada halkın sesine kulak verecek, ihtiyaç ve beklentileri en üst düzeyde karşılamayı hedefleyeceğiz. Çekmeköy’ün daha yaşanabilir, daha yeşil, daha güvenli ve daha modern bir ilçe olması için Belediye Başkanımız ve Başkan Adayımız Ahmet Poyraz’ın şehrimize özel bir titizlikle hazırladığı projelerimiz kamuoyundan tam not aldı. Projelerimiz, eğitimden sağlığa, gençlik ve spordan kültür ve sanata, ulaşımdan çevre düzenlemelerine kadar bir çok alanı kapsıyor.

15 yıl önce bayrağı devralan Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz ile çok iyi bir takım oluşturduk. Teşkilatın her kademesinde birlikte çalıştığımız tüm arkadaşlarımıza çok güçlü bir yol arkadaşlığı yaptık. Binlerce hane ziyareti, sokak ve esnaf ziyareti gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği üzere tüm sözleri bir bir yerine getiren bir teşkilatız. Bizim için “İnsan şehrin, şehir de insanın aynasıdır.”

Toplantıda kamuoyuna meclis üyesi adaylarını da tanıtma imkanı yakalayan AK Parti Çekmeköy Ailesi 31 Mart’a hazır.